Theben


Energiaa säästävää mukavuutta. 
Tähän haasteeseen haluamme vastata ja tähän lupaukseen sitoudumme. Kaikki alkoi ensimmäisestä porrasvalon aikakytkimestä, jonka yrityksen perustaja Paul Schwenk valmisti jo vuonna 1921. Samalla tavoin se pätee nykyisiin läsnäolo- ja liiketunnistimiin kuten myös kansainväliseen KNX-standardiin, jonka kehitystyöhön Theben on merkittävästi myötävaikuttanut.

Kaikki jotka osallistuvat rakennusten suunnitteluun, rakentamiseen tai käyttävät ja asentavat kehittämiämme tuotteita ja järjestelmiä, tietävät niiden vaikutuksen. Heidän parissaan nimellä Theben on hyvä maine – maailmanlaajuisesti. Sillä yritys on jo pitkään ollut edustettuna yli 60 maassa ympäri maailman. Saksan lisäksi yrityksellä on tytäryhtiöt myös Suomessa, Ruotsissa, Ranskassa, Iso-Britanniassa, Italiassa, Sveitsissä, Alankomaissa ja Singaporessa.

Tämä menestys pohjautuu työntekijöidemme asiantuntemukseen, josta innovaatiot ja tuotteidemme laatu syntyvät. Niiden joukossa on menestystuotteita kuten porrasvaloajastin ELPA tai Theben-ajastimet, joita olemme vuosikymmenien aikana toimittaneet jo 30 miljoonaa kappaletta kutakin. Siihen kuuluu myös läsnäolotunnistimien kehittäminen vuonna 1992 ja monenlaiset TOP2-valikoiman tuotteet, joiden valmistuksessa ja myynnissä Thebenistä on tullut markkinajohtaja. Lisäksi Theben on johdonmukaisesti ja päämäärätietoisesti kehittänyt ja laajentanut ydinasiatuntemustaan.

Muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta kaikki tuotteet valmistetaan Saksassa – päätuotantolaitoksessa Haigerlochissa. Valmistuksen 100% lopputarkastus takaa jo itsessään, että jokainen tuote lähtee yrityksestämme moitteettomassa kunnossa.

Kaikkien näiden tekijöiden yhteisvaikutus antaa asiakkaillemme varmuuden siitä, että heidän rinnallaan on luotettava, vakaa ja kaikelle uudelle avoin kumppani, johtava älykkäiden, energiaa säästävien ja mukavuutta lisäävien taloteknisten ratkaisujen toimittaja. Tätä kaikkea edustaa tuotemerkki Theben. 
Ja lisäksi vielä: Yrityksen omassa, VDE-instituutin akreditoidussa testauslaboratoriossa tarkastamme kattavasti kaikki kehitystyön vaiheet ensimmäisestä ideasta ja prototyypistä aina sarjatuotantovalmiuteen asti. Nykypäivänä tämä ei ole mikään itsestäänselvyys.

Tuotemerkin kaikki tuotteet