Yritys

Sähkötukku keskittyy pelkästään tukkumyyntiin pääosin yritysasiakkaille, eikä näin kilpaile vähittäiskauppojen kanssa. Tukkukauppa on avoinna myös nettikaupassamme. Pääkaupunkiseudulla palvelemme myös noutoasiakkaita myyntivarastostamme osoitteessa Keskustie 6, Nurmijärvi.
Avoinna 07.00-16.00
Toiminnan keskittyminen pelkästään tukkumyyntiin tarkoittaa, että pystymme tarjoamaan kaikille asiakkaillemme erinomaisen palvelun, nopeudesta puhumattakaan. Asiakaskuntamme koostuu mm. seuraavien eri toimialojen isoista ja pienistä osaajista, kuten: sähköurakoitsijat, sähköliikkeet, isot valtakunnalliset sähkötukkuliikkeet, pienemmät paikalliset sähkötukut, talonrakennus sekä valmistava- ja suurteollisuus asiakkaat.

Sinun ei suinkaan tarvitse olla alan kaikkitietävä ammattilainen, sillä jo tilausta tehdessä neuvomme mielellämme ja osaamme auttaa tuotteiden valinnassa sekä käyttötarkoituksessa.

Mietimme siis yhdessä mikä on järkevin vaihtoehto mihinkin paikkaan ja tilanteeseen. Sähkötukkuliikkeestämme saatte tällä hetkellä lähes kaikki sähköalan osa-alueiden artikkelit. Laajaan tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa sähkötarvikkeet, automaatio- ja talonrakennuspuolelle. Lämmityskaapelit, termostaatit, keskuskotelot, moduulikomponentit, laaja vikavirtasuoja valikoima, maadoitustarvikkeet, palovaroitinkeskukset, vikavirta suojatut pistorasiat, liiketunnistimet, hämäräkytkimet sekä sähköalan erikoistarvikkeet ja tuotteet, joita et löydä kaikkialta. Kysy lisää!

Etherma Skandinavia Oy:llä on myös monia oman tuotekehityksen tuloksena syntyneitä tuotteita, joista mainittakoon esimerkkinä maailman eniten myyty vikavirtasuojalla varustettu lattialämmitystermostaatti E-2003. Etherma Skandinavia Oy on suunnitellut myös lattialämmitystermostaatteja asiakaskohtaisina tuotteina.

Tavarantoimittajamme ovat kansainvälisesti edustettuja alansa johtavia osaajia joista tärkeimpinä mainittakoon esim.:Eaton,Abb , Gewiss, Orbis, Perry, Etherma GmBH, F-tronic,Innohome,Fantini cosmi, Defa, Theben, Kidde, Wago, Würth Elektronik, tuottee

Palvelemme asiakkaitamme suomen, ruotsin, englannin ja saksan kielellä.

Pyrimme toimittamaan tuotteet jo samana päivänä. Nopeus ja luotettavuus, sekä Suomen paras asiakaspalvelu ovat mottojamme.

Jos haet jotain sähköön liittyvää, kysy meiltä, osaamme auttaa. Osaava, monipuolinen, joustava ja asiantuntevan henkilökunnan omaava Sähkötukkuliike, sitä on Etherma Skandinavia Oy.